CANNABIS IS WERKELIJK LEGAAL !!

Dit is de grootste mythe als het gaat om cannabiscafés in Den Haag. Aangezien de cafés beroemd of berucht zijn bij toeristen van over de hele wereld, wordt aangenomen dat marihuana volledig legaal is in de stad en het land, maar helaas is dit niet het geval.

Marihuana is gedecriminaliseerd, wat betekent dat de politie je niet zal arresteren voor het hebben of consumeren ervan, maar er zijn zones in Den Haag waar het roken van marihuana in het openbaar je in juridische problemen brengt, dus zorg ervoor dat je het alleen in een café doet. De politie kan je arresteren voor het hebben van marihuana, high zijn en overlast veroorzaken.

 Met cannabis doordrenkt voedsel is niets minder dan een markt van meerdere miljoenen dollars, en het eten van cannabis is een manier van consumeren die steeds populairder wordt, hoewel roken nog steeds de voorkeur geniet. Er zijn verschillende soorten eetwaren; marihuana brownies zijn niet waar de lijst begint en stopt! Maar edibles kunnen nogal lastig zijn als je een beginner bent, en je hebt nog niet de juiste informatie gekregen voordat je besluit ze eens te proberen!

De Coffeeshop Greenhouse in Den Haag, Nederland is een goed voorbeeld en trekt veel aandacht, met een solide schema van boekingen en walk-ins. Het is een creatief gestructureerd café waar klanten openlijk kunnen roken en eten, en het is uitgerust met een robuust luchtfiltratiesysteem om de cannabisgeur te verminderen.

Het is alleen maar logisch dat waar cannabis op grotere schaal wordt gebruikt en wettelijk aanvaardbaar is, consumenten openbare verkooppunten willen om het te consumeren, net zoals bij bars die alcohol schenken.

greenhouse-secretfarmers.com